Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΝΤΑΚΟΣ.ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Και μία πρόταση για βραδινό φαγητό, που να είναι πολύ ελαφρύ και νόστιμο. Έτσι που να μην βαρυστομαχιάσουμε βραδιάτικα και μετά ζητάμε και κάτι σε light. ΝΤΑΚΟΣ. Είναι πολύ εύκολο να γίνει αρκεί φυσικά να έχουμε ένα Ντάκο κρίθινο ή κριθαροκουλούρα (κρητικά παξιμάδια τα οποία τα βρίσκουμε στην αγορά.) Μία φρέσκια ζουμερή τομάτα, τυρί φέτα (και μόνο φέτα καλής ποιότητας) σκόρδο(προαιρετικά) πάστα ελιάς,ρίγανη,και ελαιόλαδο. Φυσικά αλάτι πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Τρίβουμε με το σκόρδο το παξιμάδι ελαφρά,το βρέχουμε με πολύ λίγο νερό,απλώνουμε την πάστα ελιάς και ρίχνουμε επάνω λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη. Ψιλοκόβουμε την τομάτα και την φέτα και τα τοποθετούμε πάνω στο παξιμάδι.Τέλος εαν θέλουμε βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Αυτό ήταν όλο.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου