Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ


ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
Ότι μας δίνει η φύση , ότι φρέσκο και δροσερό βρίσκουμε μέσα στον κήπο μας. Μαρούλι, τρυφερές ζοχιές ,ρόκα. Αυτά τα τρία χορταρικά είναι αρκετά. Αφού τα πλένουμε τα κόβουμε με το χέρι στο μέγεθος που θέλουμε, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Επάνω βάζουμε αμύγδαλα καθαρισμένα και ψημένα και λίγο σουσάμι ωμό.
Σε ενα μπλέντερ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο,ξύδι βαλσαμικό,πολύ λίγη μουστάρδα ,αλάτι και τα χτυπάμε καλά. Τέλος το ρίχνουμε πάνω στην σαλάτα μας.
Και ενώ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και άλλα χορταρικά,νομίζω οτι αυτά τα τρία είναι αρκετά, έτσι ώστε να μη ανακατεύουμε πολλές διαφορετικές γεύσεις μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου