Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ


Γελοίες χαρακτήρισε τις παρελάσεις ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην ΝΕΤ. στις 24 - 3 - 2012 και πως σε καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν γίνονται παρελάσεις .Κατόπιν αποκάλυψε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής γιατί το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο κλπ.
Τριάντα χρόνια βουλευτής και υπουργός ο κ. Πάγκαλος τώρα τα ανακάλυψε όλα; Τώρα κατάλαβε ότι το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο ; Ένα σύστημα που το υπηρέτησε και το ανέθρεψε τόσα χρόνια; Εξ ' αιτίας και του κ. Πάγκαλου σάπισε το πολιτικό σύστημα.
Μας καλεί ο κ. Πάγκαλος να πάρουμε παράδειγμα για τις παρελάσεις τις ευρωπαϊκές χώρες όπου δεν γίνονται παρελάσεις.
Εσείς κ. Πάγκαλε τόσα χρόνια γιατί δεν παίρνατε παράδειγμα τις ευρωπαϊκές χώρες ως προς την διακυβέρνηση; Οικονομία; υγεία , ασφάλεια;κλπ και μας καταντήσατε σήμερα ζητιάνους;
Στην Σουηδία δεν γίνονται παρελάσεις. Αλλά τι ιστορία έχει να δείξει η Σουηδία; Να γιορτάσει τι; Τι να γιορτάσουν οι Γάλλοι που για εθνική γιορτή έχουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ; Τι να γιορτάσουν και τι παρέλαση να κάνουν οι μαθητές των σχολείων της Γερμανίας, Αυστρίας , Ελβετίας Ιταλίας , Ισπανίας κλπ ;
Εγώ πιστεύω πως το βάρος της Ελληνικής ιστορίας είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να τιμούμε την ιστορία μας και με παρελάσεις.
Τέλος , κατάλαβε ο κ. Πάγκαλος ότι θα φάει πόρτα στις επόμενες εκλογές και τηνκάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την πολιτική.
ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου