Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ.

Και μια και γίνετε πολύ λόγος αυτές τις ημέρες για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και με την ευκαιρία της κατάληψης της Νομικής Σχολής Αθηνών από λαθρομετανάστες τους οποίους τους σιγοντάρουν κάποιες αριστερές δυνάμεις , θέλω να πω την γνώμη μου για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Πρέπει να πούμε ότι όλοι είναι λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες . Δεν μπορεί να συγκριθούν με τους Έλληνες μετανάστες, επειδή οι Έλληνες ήταν νόμιμοι μετανάστες . Μετανάστευσαν στις χώρες που τους φιλοξένησαν με πρόσκληση του κράτους που χρειαζόταν εργατικά χέρια, αφού πρώτα πέρασαν από γιατρούς , κρίθηκαν υγιής και ικανοί για εργασία , και μετά έφυγαν για τις χώρες όπου εργάστηκαν ΝΟΜΙΜΑ και πάντα σύμφωνα με τους νόμους του κράτους που ζούσαν.
Δεν ξευτέλισαν καμιά χώρα με εικόνες όπως βλέπουμε καθημερινά στην δική μας χώρα την Ελλάδα. Το παραεμπόριο ανθεί παντού και εικόνες όπως αυτή της φωτογραφίας υπάρχουν παντού . Στην Αθήνα όπου περπατήσεις όπου και να πας αυτές τις εικόνες συναντάς , όπως αυτή της φωτογραφίας όπου Κυριακή απόγευμα στην οδό Ερμού, τον ακριβότερο δρόμο της Ελλάδας και ίσως και της Ευρώπης να βλέπεις αυτό το χάλι. Το ίδιο χάλι παντού. Στο κέντρο της Αθήνας στο πολυτεχνείο μπροστά , στο Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο, παντού αυτή η εικόνα. Σε κάθε φανάρι υπάρχουν κάποιοι από αυτούς, τους λαθρομετανάστες . Ήδη πριν λίγες ημέρες έκλεισαν άλλα τρία ξενοδοχεία στο κλασικό κέντρο της Αθήνας όπου έχει καταντήσει γκέτο λαθρομεταναστών
Και ανεξάρτητα με τον χρόνο που βρίσκονται αυτοί λαθραία στην Ελλάδα , αν είναι ένας χρόνος ή δέκα χρόνια, πρέπει να φύγουν όλοι από την χώρα. ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου