Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ.

ΥΛΙΚΑ: 1 κοτόπουλο στήθος , 1/2 κιλό αρακά ,1 μέτριο κρεμύδι , 1 σκελίδα σκόρδο, 2 ντομάτες ώριμες , αλάτι , πιπέρι, ελαιόλαδο. Το κοτόπουλο στήθος το κόβουμε σε λωρίδες και το ζεματάμε ελαφρά σε αλατισμένο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε την ντομάτα κομένη σε κύβους την τσιγαρίζουμε , προσθέτουμε τον αρακά , αλάτι ,πιπέρι μαϊδανό, άνιθο ψιλοκομένο , λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει. Το κοτόπουλο το τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι και όταν ο αρακάς κοντεύει να βράσει προσθέτουμε και το κοτόπουλο και τα βράζουμε για λίγο. Προσέχουμε η σάλτσα βράζοντας να δέσει. Να χυλώσει.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου