Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΓΑΡΙΔΕΣ '' ΧΡΥΣΑΥΓΗ ''



Γαρίδες '' ΧΡΥΣΑΥΓΗ'' .
Για δύο άτομα. Παίρνετε όσες Γαρίδες θέλετε .
Με λίγη προσοχή, ξεφλουδίζετε την ουρά αφήνοντας το πρώτο δαχτυλίδι ,αυτό που συνδέει την ουρά με το κεφάλι και την άκρη της ουράς. Έχουμε τυρί γκούντα σε φέτες ( τοστ ) , τις αραδιάζουμε σε ταψί και βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο 50 βαθμών Κελσίου για πολύ λίγο ίσα να μαλακώσει λίγο το τυρί. ( τόσες φέτες τυρί όσες και οι γαρίδες.) Βγάζουμε το τυρί από τον φούρνο και γρήγορα τυλίγουμε τις ουρές από τις γαρίδες. Κατόπιν περνάμε τις γαρίδες με το τυρί κολλημένο στην ουρά από αλεύρι το περνάμε από αυγό , τις πανάρουμε με φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι 180 βαθμών Κελσίου. Τις σερβίρουμε ζεστές με σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου